Trening.no

Er du opptatt av trening, er du ofte også opptatt av kosthold. Da er det kjekt å ha muligheten til å innhente mer informasjon om nettopp dette, slik at du best mulig kan dra nytte av treningen. Trening.no er en ypperlig nettside med trening og kosthold som hovedfokus – og her får du tips og triks på din vei mot en bedre livsstil.

Kunnskap til deg som trener

trening-logo1Fysisk aktivitet er viktig for at du skal kunne få, og opprettholde, en best mulig helse. Men det er viktig at du finner en treningsmetode som passer deg og din kropp. Det finnes utrolig mye kunnskap å hente om trening, og det er nettopp det denne nettsiden hjelper deg med. Ved å bruke trening.no som en guide, tilegner du deg en solid forståelse – og snart kan du det meste som er å kunne om trening og kosthold. Som en bonus får du også mer motivasjon og inspirasjon, samt tips om nye og spennende måter å trene på. Her finner du mengder av trenings- og kostholdstips, og for oss som trenger et spark i rumpa får vi også tips om hvordan vi kommer oss over dørstokkmila. Tema som søvn, trening på et stramt tidsbudsjett og mye mer er å oppspore her.

Kosthold og helse

Fysisk aktivitet er én ting – men hva med kostholdet? Det er minst like viktig, om ikke mer. Et variert og sunt kosthold er viktig for å opprettholde en sunn livsstil. Trening.no vil gi deg en rekke tips og triks rundt dette, blant annet kan du lese om hvor viktig proteiner er for deg og om hvordan du skal velge sunnere når du er på restaurant. Her har du mulighet til å tilegne deg mye nyttig og viktig kunnskap om kosthold og næring. Har du et godt kosthold, oppnår du også en solid helse både mentalt og fysisk. Og ønsker du å tilberede en nydelig og sunn middag, kan du også finne mengder av herlige oppskrifter.

Styrke og utholdenhet

Woman ready to lift kettlebell in crossfit trainingPå trening.no finner du flere forskjellige treningsprogram du kan prøve deg på, samt treningsmusikk. Ingenting er som en god låt når du skal gi alt. Skal du for eksempel trene styrke, finnes det i tillegg til informative artikler om styrketrening også et program med basisøvelser. Hvorfor situps er effektivt, hvordan du trener de tre store muskelgruppene og mye mer. Ønsker du å trene på utholdenhet, finner du også mye nyttig informasjon og treningsprogram. Løping er ikke bare løping, og det har denne nettsiden skjønt. Her får du tips til løpeteknikker og hvordan du kan unngå skader og belastninger. Om løping ikke er noe for deg, finner du flere artikler om hvordan du kan trene kondisjon og utholdenhet uten å løpe.

Trenger du en liten dytt for å komme i gang, finner du flere tips på trening.no. Om du har hørt igjennom den samme, gamle treningslista di på Spotify og trenger ny driv, finner du haugevis av musikktips du kan prøve ut. Kanskje yter du det lille ekstra ved hjelp av en ny, god låt. Synes du salamiskiva er kjedelig, kan denne nettsida tilby deg flere spennende frokostoppskrifter.